Târgul de Joburi FORMING – 2 noiembrie 2015

Ascendo SRL Ramnicu Valcea impreuna cu Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi organizeaza Luni2 Noiembrie 2015, in cadrul Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia MediuluiTargul de Joburi Forming, eveniment ce face parte din proiectul “Inserţie activă pe piaţa muncii prin FORMare profesională inovativă în domeniul INGineriei – FORMING”.

Angajatori de la nivel regional

Vor fi prezente la eveniment peste 20 de companii din regiunea de Nord – Est care vor avea disponibile locuri de munca in domenii precum :

  • Inginerie (Telecomunicatii, Constructii, Mecanica, Electrotehnica, Electrica)
  • Finante – Banci
  • Management si Consultanta
  • IT (Software si Hardware)

Printre companiile confirmate deja se numara: Chemical Company, Delcam, Auto Padova, Enered ITAcademy, Prima Events, Manpower Iasi, Lear Corporation.

Intrarea este gratuita.

Sunt asteptati la eveniment tineri absolventi, someri de scurta sau de lunga durata si persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Intrarea este gratuita, pe baza CV-ului, iar targul este deschis intre 10 :00 si 17 :00. Mai multe detalii despre proiect se pot gasi pe : www.forming.ro

Despre proiectul FORMING

Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi, împreună cu Universitatea Politehnică din Bucureşti – în calitate de beneficiar, Universitatea Politehnică din Timişoara şi Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, derulează proiectul ”Inserţie activă pe piaţa muncii prin FORMare profesională inovativă în domeniul INGineriei – FORMING”. Obiectivul general al proiectului este de îmbunătățirea capacităţii de ocupare a 1000 de şomeri şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din diferite zone teritoriale ale României, dintre care 240 din zona de N-E, prin furnizarea de servicii integrate şi inovative de consiliere, mediere și formare profesionala personalizată în domeniul ingineriei (www.forming.ro).