Organizarea a două noi Targ-uri de job-uri în cadrul proiectului FORMING

SIBIU 12 NOIEMBRIE 2015

SC Ascendo SRL Ramnicu Valcea (Partener 1), organizeaza Targul de joburi Insertia activa pe piata muncii prin FORMare profesioanala inovativa in domeniul INGineriei – FORMING; acesta va avea loc pe 12 noiembrie, intre orele 10:00 – 17:00.

Evenimentul va avea loc in Holul Continental al Facultatii de Inginerie din cadrul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu, Str.Emil Cioran Nr.4, Sibiu, 550025, Romania.

TIMISOARA 16 NOIEMBRIE 2015

SC Ascendo SRL Ramnicu Valcea (Partener 1), organizeaza Targul de joburi Insertia activa pe piata muncii prin FORMare profesioanala inovativa in domeniul INGineriei – FORMING; acesta va avea loc pe 16 noiembrie, intre orele 10:00 – 17:00.

Evenimentul va avea loc in Holul central al Facultatii de Mecanica Timisoara,

Bulevardul Mihai Viteazu 1, Timisoara 300222

In cadrul ambelor evenimente puteți beneficia de :

  • veti putea interactiona cu tineri pregatiti prin intermediul cursurilor din cadrul proiectului dar si alti absolventi de studii superioare si medii;
  • veti avea posibilitatea sa recrutati candidati din Regiunea Centru (campania de promovarea a evenimentului acopera toate orasele din aceasta zona);
  • noi vom pune la dispozitie toata logistica necesara pentru desfasurarea evenimentului: standuri de 4mp, masa de pranz, coffee break.

 

Sunt asteptati la eveniment tineri absolventi, someri de scurta sau de lunga durata si persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Intrarea este gratuita, pe baza CV-ului.

Despre proiectul FORMING

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, împreună cu Universitatea Politehnică din Bucureşti – în calitate de Solicitant, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea Poltehnica Timisoara, The Red Point si SC Ascendo SRL Rm. Valcea derulează proiectul ”Inserţie activă pe piaţa muncii prin FORMare profesională inovativă în domeniul INGineriei – FORMING”. Obiectivul general al proiectului este de îmbunătătirea capacităţii de ocupare a 1000 de şomeri şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din diferite zone teritoriale ale României, dintre care 240 din Regiunea Centru, prin furnizarea de servicii integrate şi inovative de consiliere, mediere si formare profesionala personalizată în domeniul ingineriei (www.forming.ro).