shutterstock_52364341

Echipa FORMING participă la Bursa locurilor de muncă

ANOFM organizeaza vineri, 26 septembrie 2014, in toate agentiile judetene Bursa locurilor de munca.

Reprezentanți ai proiectului FORMING vor participa la acest eveniment în mai multe agenții județene incluzând cel puțin județele: Ialomița, Călărași, Argeș, Giurgiu, Teleorman, Iași, Timișoara, Sibiu și Municipiul București.

Echipa proiectului își propune să prezinte cu acest prilej pachetul de servicii integrate de orientare profesională pe care proiectul le oferă:

 1. informare și consiliere profesională, realizarea unui profil de aptitudini și competențe profesionale pe baza căruia candidații noștri sunt îndrumați către anumite direcții de dezvoltare a carierei profesionale;
 2. formare profesională, candidații pot alege un curs din pachetul cu mai multe opțiuni de formare profesională în diferite discipline inginerești;
 3. medierea muncii, un demers prin care candidații care intră în proiectul nostru sunt pregătiți și puși față în față cu angajatorii care au locuri de muncă disponibile.

Cui se adresează FORMING?

Serviciile furnizate în proiect se adresează persoanelor care nu sunt în prezent angajate, care doresc să găsească un loc de munca și care se încadrează în una din următoarele categorii:

 1. şomeri,
 2. șomeri de lungă durată,
 3. persoane aflate în cautarea unui loc de muncă,
 4. persoane inactive.

Candidații noștri trebuie să aibă studii tehnice, medii sau superioare. Proiectul se adresează doar persoanelor care au resedinta in regiunile de implementare ale proiectului:
• București-Ilfov
• Nord-Est, cu județele: Botoșani,Bacău, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui;
• Centru, cu județele:Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu;
• Sud-Muntenia, cu județele:Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman;
• Vest, cu județele: Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș;

CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ ACREDITATE

Oferta de cursuri la Universitatea POLITEHNICA din București include în prezent:

 1. Specialist în proiectare asistată de calculator
 2. Manager de proiect
 3. Sculer matrițer
 4. Operator mașini cu comandă numerică
 5. Electrician pentru instalașii electrice și energetice

Toate universitățile din proiect vor avea o ofertă similară de cursuri, în orașele: București, Timișoara, Sibiu, Iași.Vor fi selectate cursuri dintr-o gamă largă de discipline inginereşti cerute de piaţă precum: inginerie electrică, surse de energie regenerabilă; proiectare, fabricaţie şi inginerie asistată de calculator; ergonomie; tehnologia materialelor; reciclare; mecatronică;mentenanţă şi certificare; comenzi numerice; management de proiect, antreprenoriat etc.

BENEFICII

 • Servicii de orientare profesională gratuite
 • Cursuri acreditate ANC
 • Decontare cheltuieli
 • Subvenție în valoare de 600 lei

Partenerii proiectului

 • Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti                                               www.upb.ro
 • Universitatea Politehnica din Timisoara                                                    www.upt.ro
 • Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu                                                      www.ulbsibiu.ro
 • Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi                                     www.tuiasi.ro
 • The Red Point S.A.                                                                                    www.theredpoint.ro
 • Ascendo                                                                                                    www.ascendo2001.ro

Vă invităm să urmăriţi pagina web a proiectului www.forming.ro și pagina de Facebook a proiectului, FORMING, unde vor fi anunţate noutăţile despre desfăşurarea proiectului. Găsiți pe pagina web a proiectului și formularul online cu ajutorul căruia vă puteți înscrie în baza de date a proiectului. Nu ezitați să trimiteți invitația noastră mai departe persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă pe care le cunoașteți.

Vă așteptăm!

Echipa FORMING